To je to što me zanima!

Vozač (20) nije vidio pješakinju (20) na zebri i teško je ozlijedio

Vozač (20) Opel Vectre u petak oko 20 sati teško je ozlijedio pješakinju (20) koja je prelazila cestu na zebri. Istraga će utvrditi je li bio pod utjecajem alkohola...
Vidi originalni članak

Pješakinja (20) iz Osijeka zadobila je teške ozljede u prometnoj nesreći u petak oko 20 sati u Strossmayerovoj ulici u Osijeku. Na nju je, automobilom Opel Vectra, naletio vozač (20). Mladi vozač nije uočio pješakinju dok je prelazila cestu na pješačkom prijelazu. Istražni sudac i policija utvrdit će da li je vozač bio pod utjecajem alkohola i je li vozio prebrzo. Inače, to je četvrta prometna nesreća sa stradalim pješacima u Strossmayerovoj ulici u posljednjih dva mjeseca. Uzrok nesreća uglavnom su brzina i slaba vidljivost te nedostatak svjetlosne signalizacije za pješake.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • zuzi11 14.11.2010.

    Nažalost djevojka je umrla...RIP Marija :(

  • gena 13.11.2010.

    vidi se da neki ovdje nisu sjeli za volan iza 17 h! Vjerojatno ćeš uočiti pješaka na pješačkom u mraku ako nema nikoga iz suprotnog smjera, ali ako ti se desi kao meni da ti iz suprotnog smjera dođe auto sa fuš xenonima ili malo boljim svjetlima, ne da nećeš vidjeti pješaka nego nećeš više vidjeti ništa! Odmah ste navalili na dečka, pa nije izašao iz kuće gaziti ljude!

  • prviuredu 13.11.2010.

    to su policija i nasi politicari napravili od ljudi..kada su stajali na skoro svakom pjesackom i cim neko od vozaca prodje a da nepusti pjesaka ,,op 1000 kn manje...i sada se desava da danasnji pjesaci lete na cestu ko muve bez glave..prije smo vrtili glavom ko ludi ,prije nego predjes cestu..i molim nekoga ko moze da proba viditi statistiku o stradalim pjesacima prije i danas i vidit ce da im je zakon za okaciti macku o rep..u mađi stani pjesaku(ako nema semafora) ovaj iza tebe ce te naguziti samo tako i ako si miroljubiva individua nabiti ti nogu u guzicu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare