To je to što me zanima!

Vozač (52) poginuo u nesreći u Ferdinandovcu: VW Sharanom izletio u kanal i udario u deblo

Vozač VW Sharana kojem je istekla dozvola upravljao je autom koji nije bio registriran. Izletio je u kanal i udario u odbačeno deblo. Uslijed teških ozljeda preminuo je na mjestu nereće
Vidi originalni članak

Vozač (52) automobila poginuo je u četvrtak kasno navečer u teškoj nesreći u Ferdinandovcu, nakon što je iz neutvrđenog razloga sletio automobilom u odvodni kanal, utvrdila je đurđevačka policija očevidom.

On je upravljao VW Sharanom koprivničkih registracija kojem je isteklo važenje prometne dozvole i police osiguranja, a i vozaču je istekla vozačka dozvola. U jednom trenutku sletio je van kolnika u odvodni kanal i desnim dijelom vozila udario u odbačeno deblo i na mjestu preminuo uslijed teških ozljeda.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se obaviti obdukcija. Đurđevačka policija će o nesreći izvijestitit Općinsko državno odvjetništvo iz Koprivnice. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ja pa ja 16.04.2021.

    a ne vidim niti VW Sharon

  • ja pa ja 16.04.2021.

    Ja ne vidim ni jarak, ni drvo, ni mrtvog vozača a ni policajce koji vrše očevid . . .

  • Old Kresoje 16.04.2021.

    Neovisno o ovoj nesreći, svakodnevno viđam vozače koji u zavoju voze drastično brže nego što bi trebalo. Pitanje je kad će takvi izletiti i ubiti sebe ili nekog nedužnog. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare