To je to što me zanima!

Vozač (75) udario u maloljetnu pješakinju i teško je ozlijedio...

Muškarac je naletio na maloljetnu pješakinju koja je prelazila kolnik po pješačkom prijelazu. Nije prilagodio brzinu te je udario djevojku i teško je ozlijedio, javlja zagrebačka policija...
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija javlja o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 21 sat. Vozač (75) osobnim je automobilom zagrebačkih registarskih oznaka naletio na maloljetnicu. Djevojka je teško ozlijeđena i trenutno se nalazi u bolnici.

Do nesreće je došlo dok se vozač kretao kolnikom Trga Ante Starčevića u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Gajevom ulicom, odnosno do obilježenog pješačkog prijelaza nije se približio sigurnosnom brzinom kako ne bi ugrozio pješake.

Tom prilikom je naletio na maloljetnu pješakinju koja je prelazila kolnik po pješačkom prijelazu, krećući se u smjeru sjevera. U prometnoj nesreći maloljetnica je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u KBC Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • kupreska 10.01.2020.

    Neznam zasto tim starima daju vozacku njihovi refleksi nisu vise dobri i nisu sposobni voziti

  • 10.01.2020.

    Ma treba oduzeti vozačke sa 65 i gotovo nema vise tu refleksa i onako se voze ko muhe bez glave jer dosadno doma ajmo se voziti , uvest zakon sa 65 i gotovo nema vozacke pa nek se pjene komunalcu.

  • dh41400 10.01.2020.

    Prolazio tamo baš u trenutku kada je hitna po nju došla i bome se iskreno po Zg ne bi usudio stati na zebru čak i kada vidim da me vozač primjeti ... samo neka on ide. Nebrojeno puta sam doživio na zebri kako vozač na vrijeme primjeti skupinu pješaka, ali on to shvati kao vožnju između čunjeva na poligonu, pa još više gasa doda i uđe u lagani slalom, te još maše ljudima da se maknu - što pješaci uopće imaju tražiti na zebri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare