To je to što me zanima!

Vozač auta motoristu oduzeo prednost, teško je ozlijeđen

U nastalom sudaru motociklist je s motorom pao na kolnik i zadobio je teške tjelesne ozljede, prevezen je u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju
Vidi originalni članak

U utorak oko 18.50 sati u Novoj Gradiški u sudaru dvaju motornih vozila teže je ozlijeđen 31-godišnji motociklist.

Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način što je 51-godišnji vozač osobnog automobila "Golf" započeo skretanje u lijevo u smjeru kolnog ulaza, ali se prije toga nije uvjerio da skretanje može izvršiti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Zbog neopreza nije navrijeme iza sebe uočio 31-godišnjeg vozača motocikla koji ga je u tom trenutku bio pretjecao, te je došlo do udara prednjeg lijevog dijela automobila u desni bočni dio motocikla. 

U nastalom sudaru motociklist je s motorom pao na kolnik i zadobio je teške tjelesne ozljede, prevezen je u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju. Protiv vozača "Golfa" slijedi kaznena prijava. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • perogovernalo 10.05.2018.

    U N.Gradiški ima par kretena koji voze kao blesavi.Kada prodju Mazuranićevom kao da su na Grobniku.Totalni idioti čast iznimkama ali ih je malo.

  • t0k 09.05.2018.

    Kod skretanja na ulaz u dvoriste i sl se mora propustiti vozila iza prije skretanja lijevo, znaci date desni zmigavac i propustite vozila iza. Naravno to nije uvijek moguce niti prakticno pa preporucam da prije usporavanja date zmigavac, polozajem vozila (priblizite se sredini ceste) pokazete smijer u koji planirate skrenuti i naravno provjerite dal je radnju moguce sigurno obaviti prije nego sto to i ucinite. Ako vas drugo vozilo pri vasem skretanju lijevo na cupriju udari VI ste krivi ne vozac vozila koje vas je udarilo!!! Druga stvar, skretanje lijevo na krizanju, isto morate provjeriti dal vas netko ne pretice tj dal mozete radnju obaviti sigurno jer i u tom slucaju mozete biti krivi tj dijeliti krivicu sa vozacem koji je preticao u raskrizju.

  • najirаm 10_913 09.05.2018.

    Ovdje je motorist kriv. Nije smio ići u pretjecanje kad je ovaj skretao lijevo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare