To je to što me zanima!

Vozač autobusa do Osijeka s 1,34 promila alkohola vozio putnike: Prijavili ga policiji

Vozaču slijedi novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „D“ kategorije u trajanju od dva mjeseca
Vidi originalni članak

Osječka policija je u četvrtak navečer zaustavila vozača (46) autobusa, koji je vozio s 1,34 promila alkohola u krvi, piše Baranja info.

Vozio je putnike na relaciji Beli Manastir-Osijek, a oni su pozvali policiju kada su primijetili da nešto nije uredu s vozačem jer je vozio izrazito brzo kroz naselja i krivudao po cesti. Među putnicima je bilo i djece.

NAKON ISTRAGE USKOKA Osijek: Mjesec dana istražnog zatvora za 20 osumnjičenih za preprodaju droga i duhana...

- Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je koncentracija od 1,34 promila alkohola u krvi - rekli su iz PU osječko-baranjske.

Vozaču slijedi novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „D“ kategorije u trajanju od dva mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nesomeso 21.10.2022.

    Pa kaj je tu cudno? Vazno je da se nije napisao niti jedan clanak o vozacu zetovog autobusa pod utjecajem dodataka raspolozenju, na liniji 110, koji je prije dva dana ostao na pruzi u remetincu pod rampom koja se spustala jer je nailazio vlak. Putnici urlaju po busu da im debil otvori vrata, vozac ignorira, vlak dolazi i strojovođa uspije stat prije udara jer je vidio kaj se desava pa je usporio.... zetovac i dalje stoji sa busom putnika na pruzi i ne jbe zivu silu. Strojovoda izlazi iz vlaka jer niti njemu nije jasno koji k se desava, a debil i dalje ima ukljucen ignor

  • wrist02 21.10.2022.

    Čovik si ne smije popit par piva već ga mrcine prijave.

  • revoltiranstoposto 21.10.2022.

    Otkad je samo dva mjeseca oduzimanja dozvole za toliki alkohol i još profesionalca, koji je time ugrozio živote ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare