To je to što me zanima!

Na mjestu je preminuo: Vozač automobilom udario biciklista

Na biciklista je oko 22 sata u Zagrebačkoj 25 u naselju Struga Nartska naletio automobil kojeg je vozio muškarac. Biciklist je na mjestu preminuo. Očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u petak navečer poginuo je biciklist. Na njega je oko 22 sata u Zagrebačkoj 25 u  naselju Struga Nartska naletio automobil kojeg je vozio muškarac. Biciklist je na mjestu preminuo. Policija radi očevid nakon čega će biti poznato više detalja, kao i identitet poginulog.  

Idi na 24sata

Komentari 55

  • arcanius 09.03.2014.

    cijelo sranje zbog 20 kuna... da je samo 20 kuna izdvojio za prsluk ili reflex trakice koje imaju policijska vozila ili najjeftinija stražnja blicalica možda ne bi bio zgažen... ali ekipa ne razmišlja, oni glume ''najt rajdere'', bajk mora biti mat crn, svi dijelovi crni, jer ak nije tak onda si papak... šteta... R.I.P.

  • jabuka5 08.03.2014.

    o , jadni čovjek , pokoj mu duši , jako treba paziti u prometu , i NIKADA , brzo voziti, i nesrećaa,, neće biti......

  • Old Kresoje 08.03.2014.

    U ovoj državi da je ikome od vladajućih stalo do ljudskih života pokrenuli bi nacionalni program zaštite pješaka i biciklista. Na tv bi se vrtila upozorenja o opasnosti od nenošenje reflektirajućeg prsluka i bljeskalica na biciklima. Policija i lokalna zajednica bi trebali održavati predavnja o istim opasnostima i možda dijeliti besplatne prsluke. Nažalost ovo su samo puste želje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare