To je to što me zanima!

Vozač busa masturbirao pred učenicom (17) iz Dugog Sela?

Seksualno uznemiravanje na maturalcu u Španjolskoj prijavila je učenica (17). Vozača su ispitali i pustili, te se sam vraća u Hrvatsku. Učenici su na putu kući
Vidi originalni članak

Španjolska policija uhitila je vozača autobusa iz Hrvatske jer je masturbirao ispred hotela, piše Večernji list. Vozač turističke agencije Molnar Travel iz Bjelovara u Španjolsku je vozio maturante iz Dugog Sela

Seksualno uznemiravanje jednoj od profesorica prijavila je 17-godišnja učenica koja je s još 90-ak kolega iz škole krenula kući iz gradića Callele kod Barcelone. 

Međutim, Darko Molnar iz putničke agencije opovrgava te navode te tvrdi da vozač nije uznemiravao učenice. 

- Mi odgovorno tvrdimo da to nije istina, vozač ima svjedoke koji su cijelo vrijeme bili s njim, daljnja istraga će potvrditi da smo u pravu i da je sve ovo nečija izmišljotina – rekao je Molnar za Večernji list.

O incidentu je obaviješteno i hrvatsko veleposlanstvo i Ministarstvo vanjskih poslova.

Danijela Barišić iz Ministarstva poručila je da je vozač nakon privođenja ispitan i pušten te da se u Hrvatsku vraća sam, odvojen od grupe. Zbog novonastale situacije srednjoškolci su morali ranije završiti svoj maturalac, a agencija Molnar poslala je drugog vozača. 

Učenici bi se u Hrvatsku trebali vratiti u noći na utorak.


Idi na 24sata

Komentari 206

  • melidony 01.07.2014.

    Sad možemo nagađat ako nije je, ako je, nije...U svakom slučaju škole bi trebale prilikom angažiranja prijevoznika, voditi računa o godinama učenika i općenito njihovu pratnju koja isto mora biti primjerena dobi i uzrastu.Isto tako ako su djeca na maturalcu, to nevrijedi za profesore u njihovoj pratnji. Oni su na poslu,a ne odmoru, što nebi smjeli zaboraviti!

  • ParlevuFranse 01.07.2014.

    Sigurno je vozac katolik.

  • mihaela1000 01.07.2014.

    Ne odobravam današnje oblačenje/šminkanje mladih cura, al ako je ovaj izvadil alat pred curom, mogla je ona bit u grudnjaku i gačama, on to nema pravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare