News

Komentari 206

Vozač busa masturbirao pred učenicom (17) iz Dugog Sela?

Vozač busa masturbirao pred učenicom (17) iz Dugog Sela?

Seksualno uznemiravanje na maturalcu u Španjolskoj prijavila je učenica (17). Vozača su ispitali i pustili, te se sam vraća u Hrvatsku. Učenici su na putu kući

Španjolska policija uhitila je vozača autobusa iz Hrvatske jer je masturbirao ispred hotela, piše Večernji list. Vozač turističke agencije Molnar Travel iz Bjelovara u Španjolsku je vozio maturante iz Dugog Sela

Seksualno uznemiravanje jednoj od profesorica prijavila je 17-godišnja učenica koja je s još 90-ak kolega iz škole krenula kući iz gradića Callele kod Barcelone. 

Međutim, Darko Molnar iz putničke agencije opovrgava te navode te tvrdi da vozač nije uznemiravao učenice. 

- Mi odgovorno tvrdimo da to nije istina, vozač ima svjedoke koji su cijelo vrijeme bili s njim, daljnja istraga će potvrditi da smo u pravu i da je sve ovo nečija izmišljotina – rekao je Molnar za Večernji list.

O incidentu je obaviješteno i hrvatsko veleposlanstvo i Ministarstvo vanjskih poslova.

Danijela Barišić iz Ministarstva poručila je da je vozač nakon privođenja ispitan i pušten te da se u Hrvatsku vraća sam, odvojen od grupe. Zbog novonastale situacije srednjoškolci su morali ranije završiti svoj maturalac, a agencija Molnar poslala je drugog vozača. 

Učenici bi se u Hrvatsku trebali vratiti u noći na utorak.

Najčitaniji članci