To je to što me zanima!

Vozač Chryslera divljao je pijan i drogiran u Šibeniku

Bježeći u Chrysleru Igor Š.(39) ozlijedio je dva policajca i oštetio nekoliko automobila. Kod njega su našli 25,7 g heptanona. Šteta je 15.000 kuna
Vidi originalni članak

Pobješnjeli vozač Igor Š. (39) je pijan i drogiran u nedjelju popodne na šibenskoj rivi bježeći u Chrysleru ozlijedio dva policajca i oštetio nekoliko automobila, izvijestili su iz policije. Već ranije mu je bila oduzeta vozačka, a u nedjelju oko 13 sati rivom je pijan vozio auto bez registracija. Oglušio se na zapovijed policajaca da se zaustavi, te je autom krenuo na jednog od njih, udario pakirani automobil, a potom i policijski kombi. U bijegu je oštetio još tri auta, te je udario i drugog policajca koji ga je pokušao zaustaviti. Zbog gužve u prometu je ostavio auto i pobjegao pješice, ali ubrzo su ga priveli u Zadarskoj ulici. Kod njega su našli devet smotuljaka u kojima je bilo 25,7 grama heptanona. Policajci su lakše ozlijeđeni, a materijalna šteta procjenjuje se na 15 000 kuna. Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku je priveden s prijavama zbog počinjenja šest kaznenih djela, a odgovarat će i zbog šest prekršaja iz zakona o sigurnosti cestovnog prometa i remećenja javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bellaUna 28.06.2010.

    A šta je tek bilo \'95.?! Ja ne znam tko nije bio na dopu! Btw, zašto ga štitite, što niste objavili puno ime i prezime??? Nije maloljetan!

  • drug Tito_1 28.06.2010.

    Izgubit će oni i ono malo turista što im dolaze...

  • 25sat 28.06.2010.

    Od ovakvih odvjetnici žive k\'o bubreg u loju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare