To je to što me zanima!

Vozač Fiata skrivio nesreću pa poginuo, teško ozlijeđeno dijete

Vozač Peugeota je lakše ozlijeđen, a putnica (41) i dijete (5) teže. Oni su trenutačno u zadarskoj Općoj bolnici. Muškarac je još na promatranju, a ženu čeka operacija
Vidi originalni članak

Vozač (43) Fiat Punta zadarskih registarskih oznaka preminuo je nakon sudara sa šleperom četvrtak u 10.15 sati.

Zadarska policija je nakon višesatnog očevida utvrdila da je on iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s tegljačem kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak.

Nakon frontalnog sudara na državnoj cesti 8 Fiat se odbio u Peugeot zadarskih registracija kojim je u smjeru Murvice upravljao 46-godišnjak.

Vozač Peugeota je lakše ozlijeđen, a putnica (41) i dijete (5) teže. Oni su trenutačno u zadarskoj Općoj bolnici. Muškarac je još na promatranju, a ženu čeka operacija.

Šleper je nakon udarca sletio s ceste i prevrnuo se na bok, a Fiat je završio na krovu. Vozač šlepera nije teško ozlijeđen, ali je u stanju šoka, doznajemo u zadarskoj policiji.

Državna cesta 8 između mjesta Murvica i Crno bila je zatvorena za vrijeme trajanja očevida, a policija je promet preusmjeravala na obilazne puteve.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • centarfor 19.10.2018.

    Ako je to autentična fotografija, gdje je tu šleper?

  • PRAVILO BROJ 8 18.10.2018.

    cesto vozim tom dionicom,od posedarja do zadra je nemoguce voziti normalno,svaki put tu se divlja,gotovo kad god prolazim isti vozaci sa zd tablicama doslovno luduju,cak bi se moglo reci uvijek isti,jos nisam dozivio da je policija nekog zaustavila,nazalost i danas sam prosao i vidio ovu saobracajku,uzasno,strašno,pa pitam se dali neki vozaci imaju i malo mozga

  • vidum 18.10.2018.

    Po svemu sudeći vozač punta je pretjecao peugeot, i onda je došlo do sudara sa tegljačem. Na tom mjestu veliki broj vozača koristi srednju traku koja služi za skretanje prema gospodarskoj zoni, za pretjecanje. Bilo je pitanje dana kad će se ovo dogoditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare