To je to što me zanima!

Vozač i suvozač su poginuli u nesreći kod Krapinskih Toplica

Vozač (32) i suvozač (44) su oboje ispali iz vozila. Suvozač je na mjestu poginuo, dok je vozač podlegao ozljedama na putu prema bolnici. Uzrok nesreće je brzina
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi poginulo je u prometnoj nesreći kod Krapinskih Toplica. Policija je oko 15.30 sati dobila dojavu da je Audi A6 sletio s ceste između Gubaševa i Pregrade u mjestu Klokovec. 

Vozač Siniša Č. (32) i suvozač Slavko B.(44) su oboje ispali iz vozila. Suvozač je na mjestu poginuo, dok je vozač podlegao ozljedama na putu prema zabočkoj bolnici. Obojica su hrvatski državljani.

Uzrok nesreće još nije poznat, no pretpostavlja se da je auto sletio s ceste uslijed prebrze vožnje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • goran močnik 09.10.2011.

    suvozač je bio moj tata i jako mi je teško ja vam kažem svima da bi bili vezani bi bilo 80% da bi preživjeli ali nikad se nezna kakvi bi bili. molio bi da se mi enter-oni koji je vidio prometno nesreču da se javi na mail.

  • user_129255 05.10.2011.

    ako ima ko dobre slike od toga molim ak mi ih moze poslat na mail!!! miran.kobale@gmail.com hvala a naj zalostnije od svega je da je vjerovo svome prijatelju dao mu kljuceve od svog auta da ga vozi a on ga ubio!!! suvozac je bio vlasnik auta!!! slavko 44, zivis nam u srcima jos i dalje!!!

  • anonymus1 04.10.2011.

    eh ljudi,, ove slike su ništa,, naspram onih na mojem mobitalu koje imam,, užas za vidjeti, ali iz malo veče blizine nego su ove dvije slike....

Komentiraj...
Vidi sve komentare