To je to što me zanima!

Vozač je preminuo prije nego je sletio automobilom s ceste?

Podsjetimo, 70-godišnjak iz Lipovljana, izlaskom iz zavoja automobilom je produžio ravno preko bankine, prednjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka i sletio u potok
Vidi originalni članak

Iako se najprije pretpostavljalo da je smrt vozača iz automobila kutinske registracije, koji je u ponedjeljak sletio u potok u Lipovljanima, uzrokovano neprilagođenom brzinom, moguće je da je vozač umro i prije slijetanja vozila, doznaje se u policiji.

Na to ukazuje činjenica da automobil nije imao veća oštećenja, a vozač nije imao ozbiljnije ozljede, rekao je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj rekao voditelj Odjela za sigurnost u cestovnom prometu Ivica Solomun. Osim toga, vozilo nije bilo u cijelosti potopljeno u potoku pa je vozač mogao disati.

OČEVID U TIJEKU U autu u potoku kod Lipovljana našli su mrtvog muškarca (70)

Pouzdanije će se o uzrocima nesreće moći govoriti tek nakon obdukcije. 

Podsjetimo, 70-godišnjak iz Lipovljana, izlaskom iz zavoja automobilom je produžio ravno preko bankine, prednjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka i sletio u potok.

Na mjesto nesreće izašli su vatrogasci DVD-a Lipovljani koji su stradaloga izvadili iz vozila i prevezli u bolnicu u Popovači gdje će biti obavljena obdukcija. Inače, smrtno stradali 70-godišnjak se svojim vozilom vraćao iz berbe gljiva. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ŠtangaŽelezni 04.09.2018.

    Eto a kad sam ja rekel vlastitoj ženi da mi je pun kufer susede kaj več godinu dana vozi u predifarktnom stanju i nije pitanje jel bu koga zgazila kad ju drapi čuka, nego kad žena se nasrdila na mene eto ti ga sad aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare