To je to što me zanima!

Vozač koji je usmrtio pješaka nije htio reći zašto je pobjegao

Vozača D.R.(32) zadržali su nakon razgovora u policiji, a obrada se nastavlja u četvrtak. Čekaju se njegovi nalazi krvi, i nalazi obdukcije preminulog pješaka (39)
Vidi originalni članak

Vozač D.R. (32) koji je Ulici baruna Trenka u Zagrebu usmrtio pješaka Gorana Š.(39) predao se u srijedu poslijepodne. U pratnji odvjetnika došao je u 1. policijsku postaju. Kako se neslužbeno doznaje, nije htio govoriti o drugoj osobi koja je bila s njim u vozilu. Priznao je da je vozio BMW, no nije rekao zašto je otišao. Zadržali su ga nakon razgovora, a obrada se nastavlja u četvrtak kad bi ga do 20 sati trebali prepratiti državnom odvjetniku. 

Izvadili su mu i krv te se čekaju nalazi, a čekaju se i nalazi obdukcije preminulog pješaka. Vještačit će i auto kojim je vozač skrivio nesreću. Neslužbeno se doznaje kako obradu slučaja otežava to što se nije znala točna pozicija gdje je pješak stajao jer ga je Hitna pomoć odvezla u bolnicu prije no što su policajci stigli na mjesto nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • istrejc2 15.12.2011.

    pa sta vi pricate ljudi niste normalni covjek u bmv je zgazio drugoga jer taj drugi se nije pridrzavao pjesackog prijelaza to jest zebre naravno da je u onom trenutku puko i nije vjerojatno niti slutio sta se desilo kad se je udaljio s mjesta nesrece a vozilo ostavio na mjestu po tome bi vjerojatno i sam napravio takvo sto da se desi meni covjek koji je vozio bmv uopce nije kriv nego je nakon nesrece samo puko treba mu ljecnicka i psihijatriska pomoc .

  • eurodiesel 15.12.2011.

    D.R. je legenda, šta nekog boli k..c zašto je otišao.budem mu blicao prilikom svakog susreta..iz vozačke solidarnosti..da ne plati kaznu....policija ga je lovila i nakon ove nesreće ali je uspio umaći taj dan jer sam mu ja blicao!! Blicajte i vi..to je vozačka solidarnost......

  • mario191 15.12.2011.

    koliko se sječam udario ga je gdje nije obilježen pješački prijelaz, kriv je, samo koliko? možda je izletio hebiga pred njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare