To je to što me zanima!

Vozač motocikla je preminuo nakon sudara s automobilom

Automobil i motocikl sudarili su se u četvrtak u Zagrebu. Vozač motocikla preminuo je u bolnici od zadobivenih ozljeda, a suvozačica je teško ozlijeđena
Vidi originalni članak

Automobil i motocikl sudarili su se u četvrtak oko 16.20 sati na križanju Svačićeve ulice i Cirkovaca u Zagrebu. Vozač motocikla preminuo je u bolnici od zadobivenih ozljeda, a suvozačica je teško ozlijeđena. Više informacija će se znati nakon policijskog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Vadina 13.04.2012.

    Snjeza05, kao što kažeš, samo prolaziš tim ulicama, očito ne živiš u ovom dijelu grada. Jedino se iza vozila "Čistoće" utorkom i četvrtkom (i subotom) ne vozi brzo...naravno, večina ljudi se vozi primjereno situaciji koju si ti opisala, ali ima dovoljno i onih drugih, koje ni parkirani automobili, ni malo mjesta za prolaz ne sprječava da divljaju...a oni izazivaju ovakve i slične situacije. Jedan život je prekinut, jedna osoba teško ozlijeđena, a život se preko noći okrenuo i vozaču automobila i ostavit će trajne posljedice...a sve zbog nečije potrebe da juri ulicama Kustošije kao da je na autocesti... . Piroška, kakve veze imaju smjerovi prometa u tim ulicama? Kakve veze to ima s ovom nesrećom?

  • kewin 13.04.2012.

    Neznam di je policija kada ju trebaš, Neki dan sam vidio klinca koji je 5-6 razred i vozio se na skuteru od 50 kubika ali imao je kacigu.... a nije jedini koji je maloljetan na motoru.

  • kewin 13.04.2012.

    Živim pedesetak metara dalje, vidio sam vatrogasce i policiju ali nisam slutio da se dogodila teška nesreča. Lik se par dana vozio kao ludjak i mogo sam misliti da ce ga kad tada bog uzeti ksebi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare