To je to što me zanima!

Džip koji je ugrozio Nikolićevu kolonu je vozilo čelnika MUP-a

Dragiša Simić je u jučerašnjoj izjavi rekao da ne vjeruje da je njegov vozač učinio bilo što, što je moglo ugroziti Nikolićevu sigurnost, ali je obećao provesti istragu
Vidi originalni članak

Kako neslužbeno doznaje beogradski Blic od neimenovanog izvora, terencem koji je u petak u noći kod Smedereva, navodno, ugrozio sigurnost kolone vozila u kojemu je bio i srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić, upravljao je osobni vozač načelnika Prometne policije Dragiše Simića, koji je, inače, iz Smedereva. Prema informaciji Blicova izvora, vozač, čije se ime ne navodi, tvrdi kako je vozio između 120 i 140 kilometara na sat, ali "nije pokušao pretjecati Nikolićevu kolonu, niti su mu oni na bilo koji način davali znake da se udalji ili uspori".

Dragiša Simić je u jučerašnjoj izjavi novinarima rekao da ne vjeruje da je njegov vozač učinio bilo što, što je moglo ugroziti Nikolićevu sigurnost, ali je obećao istragu. Srbijanska sigurnosna služba BIA je, kako Blic neslužbeno doznaje, noć uoči prolaska Nikolićeve kolone auto cestom Beograd - Niš na dionici kod Smedereva, "provjeravala sve bazne stanice mobilne telefonije kako bi točno utvrdila tko se sve nalazio u to vrijeme na auto cesti kao i je li bilo, moguće, nekih sumnjivih dogovora i uputstava".

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Ja sam sam 06.11.2012.

    nema bahatijih vozaca na cestama od gospode zaposlenika mup-a.bez obzira ciji mup bio.ja sam dozivio preticanje od doticne gospode na mostu,vozio sam se u koloni.na punoj liniji,bez rotacionih svjetala ili nekog znaka upozorenja

  • lisce 06.11.2012.

    opet ugroženi...samo sada sami od sebe...hahahaha

  • ping-pong 06.11.2012.

    Ma šta još se tim zamarate? Koga briga je li se netko u Srbiji prestrojio ili nije, je li dao žmigavac ili nije, pišite malo o Sloveniji oni su pod vodom, a to prijeti i nama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare