To je to što me zanima!

Vozač ozlijeđen: Sletio s ceste, iz kamiona ispalo voće i povrće

Prvi su do vozača došli liječnici koji su ga kombijem Hitne prevezli do Opće bolnice u Karlovcu. Lakše mu je ozlijeđena noga te su ga pustili na kućno liječenje
Vidi originalni članak

Vozač kamiona lakše je ozlijeđen nakon što je vozilo jutros sletjelo s autoceste Karlovac - Zagreb, nešto poslije odmorišta Draganić.

Vozač je izgubio kontrolu nad kamionom te je naglo skrenuo u desno na travnjak. Tu se prevrnuo na krov i razbio prikolicu koja je bila puno paprika, dinja i ostalog voća i povrća.

Očevici su odmah pozvali Hitnu i vatrogasce koji su ubrzo stigli. Prvi su do vozača došli liječnici koji su ga kombijem Hitne prevezli do Opće bolnice u Karlovcu. Lakše mu je ozlijeđena noga te su ga pustili na kućno liječenje.

Karlovački vatrogasci, koji su došli za Hitnom, morali su raščistiti cestu, a radnici HAC-ONC-a čekali su kraj očevida kako bi mogli popraviti rastrganu ogradu. Prema prvim informacijama, nesreću je izazvalo to što dio tereta za kamion nije bio dobro pričvršćen. On se vjerojatno nagnuo u vožnji i tako opteretio prikolicu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 13.10.2017.

    Gde je be to da Trpanj povrčče

  • 33beg33 12.10.2017.

    pogledajte tahograf,brza vožnja a opet je vozać kriv što nije učvrstio teret

  • 12.10.2017.

    Dajte nešto o Jeleni Rozgi, please!😊💹

Komentiraj...
Vidi sve komentare