To je to što me zanima!

'Vozač Paganija je neiskusan, a i vrlo loš. Evo gdje je pogriješio'

U Zagrebu su se sudarili Ford Fiesta i skupocjeni Pagani vrijedan 15 milijuna eura. Najveći 'gubitnik' u nesreći, u kojem nije bilo ozlijeđenih, bio je upravo Pagani, kojem je otpao i kotač
Vidi originalni članak

Pagani je auto napravljen od vrlo lakih materijala i zbog toga vozač tog auta mora biti vrlo iskusan u vožnji, a to ovaj očito nije bio i zato je i došlo do prometne nesreće, komentirao je Goran Husinec, prometni stručnjak i stalni sudski vještak za promet prometnu nesreću gdje se skupocjeni Pagani vrijedan 15 milijuna eura sudario s Ford Fiestom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najveći 'gubitnik' u nesreći, u kojem nije bilo ozlijeđenih, bio je upravo Pagani kojem je otpao i kotač, koji se pojavio na oglasu na internetu.

- Mijenjam za apartman na Jadranu! - stoji u oglasu, ali nije poznato je li pravi ili ne. U svakom slučaju, dva milijuna kuna čini se sitnica za dio automobila kojih na svijetu ima svega tri! 'Korišten, ali kao nov', opis je stanja kotača koji se navodno prodaje u oglasniku. Husinec smatra kako je "vozač Paganija neiskusan".

- Rijetko tko si može priuštiti takav auto, čak i vrlo bogati ljudi. Pretpostavljam da se ovdje radi o čovjeku koji sigurno ima svog vozača pa nije često za volanom. Malo ga je sve zanijelo pa se na video snimci vidi kako je u jednom trenutku u krivo vrijeme stisnuo gas, a taj auto je vrlo brz, te ga je zanijelo u stranu i udario u suprotni auto - pojasnio je Husinec i dodao kako je asfalt u tom dijelu dobar.

'SAMO' MATERIJALNA ŠTETA VIDEO Pogledajte trenutak sudara: Slupao Paganija vrijednog 15 milijuna eura

- Tu prolaze tisuće automobila, a Pagani ima vrlo skupe gume koje se sljepljuju s asfaltom tako da je greška u vozaču. Što se tiče kotača, dijelovi su na tom autu ugrađuju vrlo nježno i ne iznenađuju da dijelovi otpadaju pri sudaru - dodao je Husinec.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Hrvat za Hrvate 04.09.2022.

    Neki lokalni serif pokazivao misice pa se sje.o!

  • future79 04.09.2022.

    Neki tatin sinčić koji nije digao teže od mobitela....

  • lissavis 03.09.2022.

    Ovo auto je smijurija! 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare