To je to što me zanima!

Vozač poginuo u frontalnom sudaru na Istarskom ipsilonu

Muškarac je iz smjera Rijeke vozio prema Pazinu, a u njega se zabio terenac, koji je navodno pretjecao. Njegov auto se od siline udara zabio u zaštitnu ogradu
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu u utorak oko 16 sati poginuo je 82-godišnji muškarac iz okolice Pazina. Doznajemo kako su se, između čvorova Ivoli i Cerovlje, sudarili Audi njemačkih tablica i VW Passat pulskih oznaka. Poginuli muškarac se vozio u Passatu.

Passat je iz smjera Rijeke vozio prema Pazinu, a u njega se zabio terenac, koji je navodno pretjecao. Passat se od siline udara zabio u zaštitnu ogradu. Muškarca su iz potpuno smrskanog auta izvlačili vatrogasci. Zbog policijskog očevida je dionica Ivoli-Cerovlje zatvorena.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • libeluli 13.11.2012.

    nije cesta dodavala gas niti sama sebe pretjecala...uvijek su problem vozači

  • japanokinez 13.11.2012.

    Formulacija rečenice, policijske rečenice, PRILAGODITI VOŽNJU UVIJETIMA NA CESTI je fantastično složena, jedino što mi ide na živce je što je ubacuju u neka sudska riješenja gdje joj nije mjesto. U ovom slučaju je vozač prilagođavao cestu svojem vozilu i nije je uspio prilagoditi.

  • zdrawe 13.11.2012.

    spada medu najkvalitetnije ceste,,no ako ces ti isprobavat svoje sposobnosti moras bit i svjestan mogucih posljedica,,ljudi se precjenjuju.. no neki put bude oprostena greska, neki put nazalost,ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare