To je to što me zanima!

Vozač saniteta izvukao ženu iz goruće kuće u Virovitici: 'Bila je na izmaku snaga, sva opečena'

Vidjela se vatra, dim je sukljao, počeli su padati i crjepovi. Čuo sam da neka žena zapomaže. Brzo sam se približio, gospođa je bila na izmaku snage, već sva opečena, ispričao je Davor koji je spasio ženu iz buktinje
Vidi originalni članak

Vozač saniteta Davor Deskar spasio je u četvrtak rano ujutro život ženi (60) čiju je kuću zahvatio požar u Virovitici, piše ICV

Ispričao je da je oko 3 ujutro svojim automobilom išao po kolegu, jer nije bio u smjeni te je prolazio kroz Ulicu Franje Fuisa i vidio kuću u plamenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

– Vidio sam da kuća gori. Stao sam i normalno pozvao dežurne službe, odnosno 112. Oni su se brzo javili i odazvali na intervenciju – ispričao je Davor. Odlučio je, dok Hitna, vatrogasci i policija ne stignu, obići kući i vidjeti ima li koga i treba li pomoć. 

– Ušao sam u dvorište i krenuo prema kući. Vidjela se vatra, dim je sukljao, počeli su padati i crjepovi. Čuo sam da neka žena zapomaže. Brzo sam se približio, gospođa je bila na izmaku snage, već sva opečena, stajala je u hodniku – ispričao je Davor.

Pomogao je ženi kako bi je što prije maknuo iz buktinje i smjestio je na sigurno, a potom je potrčao i zatvorio ventil plina koji se nalazio uz kuću kako bi spriječio eksploziju.

Kad su stigli njegovi kolege, pomogao je zbrinuti ženu i unijeti je u vozilo. 

Vatrogasci su ubrzo ugasili požar, a uzrok će se utvrditi očevidom. 

Ženu su zadržali na bolničkom liječenju u virovitičkoj bolnici. 

– Nisam napravio ništa posebno, reagirao sam kao čovjek i drago mi je da sam se u pravo vrijeme našao ondje, da pomognem gospođi – rekao je Davor.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vilim1234 18.08.2022.

    cekajte da samo zima pocne,koliko ce penzionera skoncati smrznuto,a Plenkovic neka samo zivi u svojem sarenom i idealnom svijetu,slava Ukrajini,treba uvesti krizni porez od kojih 30 posto od svih prihoda svih gradana HR narednih 100 godina za obnovu imovine Ukrajinskih Oligarha i pokloniti  imovinu na Jadranu za odmor i oporavak pogodnih Ukrajinaca narocito iz zapadnog dijela koji je najvise stradao.

  • Djendara 18.08.2022.

    Heroj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare