To je to što me zanima!

Vozač šlepera ušao u krivi smjer na riječkoj zaobilaznici

Nakon 100 metara vožnje vozač šlepera shvatio je da je u krivoj traci. Ostali vozači su ga upozorili trubeći mu. Nakon upozorenja, šleper se okrenuo i vratio u pravi trak
Vidi originalni članak

- Vozili smo riječkom zaobilaznicom jednosmjernom cestom prema centru grada. Odjednom nam je ususret naišao kamion. Malo sam se i uplašio - kazao nam je  čitatelj 24sata, koji je u petak oko 17 sati fotografirao zbunjenog vozača.

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj nemaju evidenciju o slučaju. Na točnom mjestu na kojem je došlo do konfuzije pri izlazu iz centra grada prema zaobilaznici, ponad Drage, inače se vrlo lako zabuniti, pogotovo za nekog tko nije iz Rijeke. Cesta se tu bankinama razdvaja u dva smjera i četiri trake, ali moguće se zabuniti i naći u traci suprotnog smjera.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Tony xxx 12.05.2013.

    Pozdrav Molim da nepričate gluposti i da krivite čovjeka,jer 90% vas koji postavljate komentare nikad nije sjelo u kamion i neznate kakav je to šoferski posao. Poznajem ovog čovjeka i ovo je njegov posao (voziti)i on kao i svatko ima pogrešaka u svome poslu.

  • ojo 12.05.2013.

    ko radi taj i griješi,šta ste napali čovjeka

  • DarioBrnić 12.05.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=zFkJIpmqO0A evo Vam na youtube-u pa pogledajte što je profesionalac ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare