To je to što me zanima!

Vozač teško ozlijeđen: Pijan i bez dozvole izletio je u kanal

Dok se vozio u smjeru Karlovca 56-godišnak je zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola izletio vozilom van kolnika i udario u betonsko odvodni kanal u Zadobarju kod Karlovca
Vidi originalni članak

Vozač (56) automobila teško se ozlijedio u subotu poslijepodne u izlijetanju s kolnika na nerazvrstanoj cesti u Zadobarju kod Karlovca.

Policija je očevidom  utvrdila da je 56-godišnjak automobilom upravljao bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,10 promila. Dok se vozio u smjeru Karlovca 56-godišnak je zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola izletio vozilom van kolnika i udario u betonsko odvodni kanal.

- Vozač, 56-godišnjak teže je ozlijeđen, a zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama bit će podnesen optužni prijedlog. - priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • UNPROFOR 01.09.2019.

    Možda će MUP već jednom shvatiti , da mogu veoma lako ovakve VLASNIKE vozila BEZ ISPITA , pronaći i posjetiti ga kući vozi ne vozi . Vlastništvo nad autom bez vozaćkog ispita je napravljeno za izuzetke - invalide - koji i su imali pravo uvoza na svoje ime al drugi da ih voze . Zakon bi morao zabraniti vlasništvo bez položenoga ispita . U tom slućaju bi onda pali pod sankcije i oni invalidi , , koji daju svoje vozilo voziti nekome bez ispita ! Degutantno je , da se policija hvali sa uvaćenim 58 godišnjakim vlasnikom a bez vozaćke !

  • 01.09.2019.

    Mladost ludost

  • bobo990 01.09.2019.

    ukinite kompletno alkohol u hrvatskoj i nece biti prometnih i uvedite auto kao u austriji 45 na sat

Komentiraj...
Vidi sve komentare