To je to što me zanima!

Vozač udario pješaka na zebri

Auto je udario mladića na zebri i odbacio ga nekoliko metara dalje. Policija je potvrdila da je mladić ozlijeđen, a ozlijede još nisu poznate...
Vidi originalni članak

Vozač je automobilom prolazio ispred Glavnog željezničkog kolodvora u Zagrebu i udario pješaka na zebri u srijedu oko 8 sati, potvrdili su iz zagrebačke policije. 

- Dečko je izašao sa mnom iz tramvaja i bio je par metara iza mene, odjednom sam čula udarac i kako dečko vrišti. Odbacio ga je nekih pet metara - ispričala nam je čitateljica. 

Vozač je nakon nesreće pokušao pobjeći, no kako nam čitateljica kaže, spriječili su ga taksisti. 

Policija je ubrzo došla na mjesto nesreće i odvela vozača koji je skrivio nesreću, dok su taksisti prije toga nazvali Hitnu za unesrećenog mladića. 

- Taksisti su zaustavili vozača da ne pobjegne, a ne znam ni da li bi mogao jer je bila gužva. Dečko i vozač su vikali jedno na drugo, a onda je stigla policija - nadodala je.

Iz policije su potvrdili da je mladić ozlijeđen, a težina ozljeda još nije poznata. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Mirjana Proćuh 09.12.2020.

    Vidjela sam nesreću.. Vozac se uopce na zebri nije zaustavio iako su sa kontra trake stali i propustili pješake.. Gledao je vozac u stranu i bum u decka. Nadam se da ce biti dobro jer leđa su mu jako stradala.. Policajci su mu pomogli ustati i odveli ga u stranu..

  • željeno korisničko ime 2 09.12.2020.

    Na toj zebri uvijek pazim još više jer ljudi samo dolaze i ne gledaju. Moraš "pronaći" rupu da prođeš.

  • Pijanicq 09.12.2020.

    Da mu nije istrčao ispred auta, ne bi ga pokupio. Kazniti pješaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare