To je to što me zanima!

Vozači, oprez! Na A1 u smjeru mora više prometnih nesreća...

Zbog više prometnih nesreća na autocesti A1 te jednoj na zagrebačkoj obilaznici A3 i zbog radova na mostu Sava, vozi se otežano i u kolonama.
Vidi originalni članak

Zbog više prometnih nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina u smjeru mora vozi se otežano u koloni, javlja HAK.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Jakuševec u smjeru Bregane vozi se otežano u koloni.

- Na zagrebačkoj obilaznici (A3) na čvoru Ivanja Reka u smjeru Bregane kolona je oko 4 km, zbog radova na mostu Sava.

- Vremenski su uvjeti povoljni za vožnju. Tijekom jutra povremeno pojačan promet očekujemo na gradskim prometnicama i obilaznicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, javlja HAK. 

Granični prijelazi (GP) Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila, na GP Gunja zbog nestabilnosti mosta zabranjen je promet za teretna vozila i autobuse, a od 5. svibnja na GP Metković zabranjen je promet za turističke autobuse.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Afganistanski Hrvat 19.08.2019.

    Pa to je odlično, puni se proračun.

  • 19.08.2019.

    Uh vec dva mjeseca je losa sezona....podbacila je sezona ovo ljeto...ne znam sta cemo!?sve je prazno

  • MAKANTAHI 19.08.2019.

    jel neko divljo 200 na sat ili se opet krše likovi koji su ispod ograničenja brzine i potrebnih sposobnosti za upravljanje vozilom ali bi rado kažnjavali one koji nisu

Komentiraj...
Vidi sve komentare