To je to što me zanima!

Vozačica (25) teško ozlijeđena u sudaru vlaka i automobila

Vozačica (25) se u petak oko 22 sata nije zaustavila prije prelaska pruge na kojoj nema rampe. U tom trenutku naišao je vlak koji je udario u bočni dio automobila
Vidi originalni članak

U podlijetanju Peugeota 307 u Cvjetnoj ulici u prigradskom naselju Livana pod lokalni putnički vlak koji je u petak oko 22 sata prometovao iz Osijeka prema Đakovu vozačica (25) je zadobila teške, a jedan putnik (24) u vlaku je prošao s lakšim tjelesnim ozljedama. Srećom, nitko nije životno ugrožen.

Prema policijskom priopćenju, vozačica Peugeota se, vozeći se iz smjera Osijeka, nije zaustavila ispred pružnog prijelaza na kojem, inače, nema brklje nego se promet regulira znakom obaveznog zaustavljanja i Andrijinim križem, te je podletjela pod vlak koji ju je udario u bočni dio njezina vozila. Policija je protiv nje podnijela obavezni prekršajni nalog.

Prema izvješću vatrogasaca, koje je policija obavijestila o nesreći u 22.10 sati i kojih je na mjesto nesreće došlo desetorica u tri vozila, djelatnici Hitne pomoći su uz pomoć okupljenih građana već izvukli vozačicu iz auta. Oni su samo provjerili i utvrdili da više nitko nije bio u autu te nije postojala potreba za njihovom intervencijom. 

Neslužbeno saznajemo da je u podlijetanju auta pod vlaka stradalo i ono malo prometne signalizacije što je bilo na pružnom prijelazu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bjd3 07.03.2015.

    Nije auto podletio pod vlak, jer da je bio bi ispod vlaka, sami ste napisali da je vlak udario u bočnu stranu auta. Vlak je naletio na auto koji se nalazio na pruzi. I to je sve.

  • FrancoZgomba Novi Fejs 07.03.2015.

    sta je zdrogirana jebote pa da nije vidjela vlak cak i da je zdrogirana vidjela bi vlak

  • brko1 07.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare