To je to što me zanima!

Vozačica auta poginula je u sudaru kod Grubišnog Polja

Nesreća se dogodila u petak u 6.30 sati ujutro, a vozačica je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu prometne nesreće, priopćili su iz bjelovarsko-bilogorske policije
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u petak rano ujutro u naselju Dapčevački Brđani, poginula je 31-godišnja vozačica Renaulta Clija virovitičkih registracija. U policijskom priopćenju stoji da je vozeći u smjeru Grubišnog Polja iz pravca Virovitice žena počela pretjecati dva teretna vozila, a da se prethodno nije uvjerila da je suprotna prometna traka kojom namjerava pretjecati slobodna na dovoljnoj udaljenosti.

Automobilom je udarila u prednji dio teretnog vozila marke "DAF", mađarskih registracija, za koje je bilo priključena cisterna sa suhim cementom. Vozilom je upravljao 29-godišnji državljanin Mađarske krećući se propisno svojom desnom kolničkom trakom iz suprotnog smjera.

Uslijed sudara osobni automobil je odbačen u putni jarak dok je teretno vozilo ostalo na kolniku. Od zadobivenih ozljeda vozačica je preminula na mjestu nesreće. Očevidom prometne nesreće rukovodio je zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru. Ovo je šesta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 22.11.2019.

    Zar nije bolje ostat suzdrzan nego pisat bezvezne komentare...

  • toby 22.11.2019.

    Nije volan za babe i basta

  • 22.11.2019.

    Čudi me kako već nisu rekli da je prebrzo vozila!? U nas se za sve okrivi brzina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare