To je to što me zanima!

Vozačica autom naletjela na pješakinju u Slavonskom Brodu

Policijskim očevidom utvrđeno je da je 23-godišnja vozačica auta udarila u ženu dok je prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Vozačica i pješakinja dobit će prijave, kažu iz policije
Vidi originalni članak

Pješakinja (69) ozlijeđena u četvrtak oko 7 sati ujutro u naletu Dacije slavonskobrodskih registracija na aveniji Petra Svačića u Slavonskom Brodu. Policijskim očevidom utvrđeno je da je 23-godišnja vozačica auta udarila u ženu dok je prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Policija će i 23-godišnjakinju i 69-godišnjakinju prijaviti Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Vozačica osobnog automobila, doznajemo, nije bila pod utjecajem alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 23.06.2019.

    Vozacica je kriva zato sto je alkoholizirana vozila. Sto se pak tice avenije u Sl. Brodu? Ludjak je projektirao taj dio prometnice bez podhodnika. Zamislite zagreb bez istih? Bio bi poginuli svaku dan. Sada netko tko zivi preko autobusnog i zeli na drugu stranu mora ici kilometar dalje da predje preko zebre. Da ne pise koliko se sada vozi dim djelom Sl. Broda.

  • abava 13.06.2019.

    Hm? Razumijem mladu vozačicu, ali nije valjda i baba buljila u mobitel?

  • stiven 13.06.2019.

    A zašto i vozacicu?pa nije ona kriva ako baba prelazi cestu i negleda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare