To je to što me zanima!

Vozačica neoprezno skretala, a mladić (25) na motociklu bez dozvole pretjecao cijelu kolonu

Prije sigurnosne provjere, 40-godišnja vozačica počela je skretati ulijevo, a nju su pretjecali drugi automobili. Na nju je naletio motocikl kojim je upravljao 25-godišnjak bez upisane A kategorije u vozačkoj dozvoli.
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Sesvetama jučer je oko 18.15 sati poginuo 25-godišnjak koji je vozio motocikl Aprilia zagrebačkih registracija, izvijestila je zagrebačka policija u nedjelju. Kako navode, on nije imao  "A" kategoriju u vozačku dozvolu.

Do nesreće je došlo oko 18.15 sati, a sudarili su motocikl i BMW kojim je upravljala vozačica (40) koja se kretala Industrijskom ulicom.

OČEVID U TIJEKU Teška nesreća u Sesvetama: Jedan čovjek poginuo u sudaru automobila i motocikla

- Dolaskom do raskrižja s kolnikom Jelkovečke ulice započela je radnju skretanja ulijevo a da se nije prethodno uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i imovinu, ne vodeći računa o smjeru kretanja svog vozila i položaju vozila koji ju pretječu - navode iz policije.

U tom trenu je mladić na motociklu počeo kočiti i padati te je naletio na automobil dok je pretjecao kolonu vozila preko pune crte.

TRAGEDIJA KOD VRBOVCA Pijan izletio s ceste i udario u mladića iz Indije: Poginuo je

Promet je na tom raskrižju bio obustavljen i preusmjeren na okolne ceste u subotu u vremenu od 18.20 do 21.20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • veronika 10 29.06.2021.

    Zao mi cure, i ja sam imala takvu prometnu skretala i naletio mi motor zabio se u bok između prednjih i zadnjih vrata. Bili su maloljetni bez registriranog motora i bez vozačke. Sudili se i na kraju sam ja kriva kao i on 50/50. Onda me nazove nakon par godina i prizna da je podplatio sudskog vještaka

  • 27.06.2021.

    Taj dečko vjerojatno već duže vrijeme vozi bez dozvole. Da ga je Policija bar jednom prije kontrolirala možda bi mu spasila život. Treba reći i da puno naše policije čuva granicu od migranata pa ih zbog toga ima manje na cestama dok nam vojnici čačkaju po nosu u vojarnama od dosade!

  • B7 27.06.2021.

    ..."neoprezno skretanje" u ovoj situaciji bi bilo ono pri kojem to radiš bez žmigavca, pri kojem oduzmeš prednost vozilima koja se propisno kreću po traku u suprotnom smjeru, pri kojem oduzmeš prednost bilo kome drugome u raskrižju, pri kojem to radiš prevelikom, ili premalom brzinom, pri kojem nisi provjerio da li te neko pretiće na za to dozvoljenom mjestu.... no ako je tamo puna crta, trebalo bi biti apsolutno nepotrebno očekivati da ti sa te strane prijeti opasnost i u potpunosti razumijem vozačicu, jer bi isto postupilo 99,9% ljudi.... no na žalost, kako smo se svi skupa u prometu počeli ponašati, postaje potrebno paziti čak i kad prelaziš na debelo zeleno svjetlo, pogotovo u noćnim satima vikenda.... jer uzalud ti sva prava ovog svijeta, ako pri tome nastradaš.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare