To je to što me zanima!

Vozačica izbjegavala jazavca na cesti pa se zabila u kamion

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Na izlazu iz Vesele prema Pleternici vozačica je pokušala izbjeći lešinu jazavca. Izgubila je kontrolu nad vozilom te se zabila u teretno vozilo u kojem su bili radnici
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kogabrigaaa 24.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • TNT2 23.10.2014.

    naslov u video prilogu "žena za volanom"???? šta jeli ona možda čudovište pa je novinar tako doživljava ili nešto drugo samo nesmije napisati ???? i Taj Jazavac je bio na cesti po meni su odgovorni Lovačko društvo jer je životinja njihova drugi su odgovorni ceste Brod i treći koji su odgovorni Policija koja 24 satno dežura na cesti Pleternica- Požega i čeka iz kuruze jeli nisu upaljena svijetla ,dali imaš pojas i jesi kojim slučajem vozio preko 60km/h jer to je veće od ratno zločina a one koji jurcaju oko 100 km/h te ne diraju ali bitno da se trenira strogoća i kad god se desi nesreća najlakše im je napisati neprimjerena brzina!??? vozio ja 50-60-70 uvijek sam kriv po njihovome jer većina ih ima instant tečaj policajca !!!

  • ッi シ 23.10.2014.

    puno putujem sa autom i par puta sam imao slicno nesto na cesti iskreno samo sam isao ravno posle Osiguranje neka to rijesi nikad niti instruktor je rekao nikad ne izbjegavati ako je nesto na cesti ako mozes stani ako ne idi preko (naravno da se gleda ako nije ljudski zivot u pitanju) ali evo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare