To je to što me zanima!

Vozačica izgubila nadzor nad kamperom pa se prevrnula

U prometnoj nesreći na A3 kod Slavonskog Broda teško je ozlijeđena vozačica (56) kamp prikolice. Udarila je u odbojnu ogradu, vozilo se prevrnulo na bok
Vidi originalni članak

Na dionici autoceste Zagreb-Lipovac koju nadzire Policijska uprava brodsko-posavska u subotu 26. kolovoza popodne oko 16.50 sati na južnom kolničkom traku na dionici A3 kod Lužana vozačica je izgubila nadzor nad kamperom i prevrnula se na bok.

Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da se nesreća dogodila jer se 56-godišnja njemačka državljanka upravljajući teretnim automobilom njemačkih registarskih oznaka, kamp vozilom, nije kretala sredinom obilježenog prometnog traka već je automobilom iz neutvrđenih razloga prešla na pretjecajni prometni trak, izgubila je nadzor nad upravljačem automobila te prilikom zanošenja udarila u metalnu odbojnu ogradu, a potom je došlo do prevrtanja vozila na bok. U toj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je vozačica i prevezena je u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu. Zbog zadobivenih ozljeda, kako neslužbeno doznajemo i kralježnice, zadržana je na liječenju. U vozilu je bila sama.


 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • toby 29.08.2017.

    Pitanje za Borisa G. Koliko je nosivost tog "teretnog vozila" i gdje je ta prikolica da ju vidimo ??

  • toby 29.08.2017.

    Po inozemstvu žene obično pružaju nemoralne usluge po takvim kamperima

  • Sapir 28.08.2017.

    Ta voziti nezna a u pranju veša nije vješta

Komentiraj...
Vidi sve komentare