To je to što me zanima!

'Vozačica je bila živa, pokušali su je izvući, ali auto je planuo'

Vozačica Renaulta Clija ogulinskih registracija preminula je u subotu popodne nakon što se njezin automobil zapalio prilikom sudara sa Škodom Fabijom čakovečkih registracija...
Vidi originalni članak

Vozačica Renaulta Clija ogulinskih registracija preminula je u subotu popodne nakon što se njezin automobil zapalio prilikom sudara sa Škodom Fabijom čakovečkih registracija na cesti Šibenik-Drniš-Knin kod Pokrovnika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čini se da je 37-godišnjakinja zbog neprilagođene brzine u zavoju prešla u suprotnu traku i sudarila se s Fabijom. Automobil se potom prevrnuo na krov i zapalio dok je nesretna vozačica još bila u njemu, javlja Šibenik.in

- Do prometne nesreće došlo kada je osobni automobil Clio kojim je upravlja 37-godišnja vozačica uslijed neprilagođene brzine prilikom skretanja u zavoju u desno, prešla u suprotnu prometnu traku. Tu je došlo do sudara osobnim automobilom Škoda Fabia kojim je upravljao  61-godišnji vozač. Od siline udarca, Renault Clio se odbio i izletio izvan kolnika gdje je udario u stablo i prevrnuo se na krov. Drugi automobil ostao je na kolniku. Potom je došlo do samozapaljenja automobila Renault Clio u kojem je bila 37-godišnja vozačica koja je preminula – rekli su u šibenskoj policiji.

S druge strane, svjedok nesreće tvrdi da je vozačica još bila živa nakon sudara te da je pričala s ljudima koji su joj pokušali pomoći:

- Automobil od te žene stajao je sa strane ceste. Stvorila se kolona i ljudi su izašli iz svojih automobila pomoći joj. Razgovarali su s njom i sigurno je bila živa. Pokušavali su otvoriti vrata, bilo ih je desetak. Međutim, njen automobil se zapalio, a nitko nije uspio otvoriti vrata i izvući je vani – rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Prva Proleterska 12.09.2016.

    Nema većega krša od auta , kombija i kamiona nego baš na toj cesti . Pitate se za gas aparat . Pa na toj cesti je odlićno , da su na vozilu četiri gume a kamoli šta drugo ! A razlog za nesreću nije brzina , nego gume M+S koje nisu mogle podnjeti centrifugalnu silu u zavoju. Krive su gume a tek posledićno za njih prevelika brzina . Doći iz Gospića u pakao Dalmatinske zagore sa zimskim gumama , koje su pitaj boga kolko godina stare !

  • 12.09.2016.

    Nesposobnjakovići bez aparata za gašenje, bez aluminijskih deka, bez mozga!!!!!

  • lilyan 12.09.2016.

    grozna sudbina

Komentiraj...
Vidi sve komentare