To je to što me zanima!

Vozačica kod Popovače uzela prednost autobusu i udarila u bunar. Na mjestu poginula

Vozačica se nije nije zaustavila na znak STOP, te je oduzela prednost autobusu, uslijed čega je došlo do udara autobusa u vozilo. Od siline udara vozilo je odbačeno van kolnika
Vidi originalni članak

Na području Popovače na Badnjak se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginula 61-godišnjakinja. Nesreću u mjestu Gornja Gračenica, na raskrižju Zagrebačke i Gračanske ulice, izazvala je 61-godišnja vozačica, koja je upravljala autom kutinskih registracija. 

Ona se dolaskom do raskrižja nije zaustavila na znak STOP, te je oduzela prednost autobusu, uslijed čega je došlo do udara autobusa u vozilo. Od siline udara vozilo je odbačeno van kolnika gdje je udarilo u betonski dio bunara.

Na mjestu događaja vozačica je smrtno stradala, a tijelo je prevezeno u bolnicu u Popovači gdje će se obaviti obdukcija. Obavljen je očevid, a policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Detektor MetalaFisher 26.12.2021.

    Žao mi je..... uvijek su bili dobri i pošteni ljudi .....borili se.poznam osobno oba dva sina.to je taj predblagdanski stres i nepažnja nažalost i brzopletost....stvarno mi je žao da se dešavaju takve stvari

  • toby 25.12.2021.

    Nije volan za babe i basta.

  • crazy mind 25.12.2021.

    razlika izmedu zivota i smrti ponekad je samo trenutak nepaznje

Komentiraj...
Vidi sve komentare