To je to što me zanima!

Vozaču Opela kojeg je udario vlak kod Svetog Petra u Šumi u bolnici izmjerili 2.25 promila

Nesreća se dogodila u nedjelju u 15. 30 sati, i u prvi se mah mislilo kako rampa nije funkcionirala. Srećom vlak u automobil nije udario u punoj brzini jer strojovođa na tim mjestima uvijek malo uspori
Vidi originalni članak

Nakon što se u nedjelju vozač prvo zabio u rampu, a potom i povukao sa svojim automobilom Opel Corsa ispod iste, pri čemu je nadolazećei vlak koji je prometovao iz Pule prema Buzetu lansirao ga desetak metara dalje na travnatu površinu, naknadno je utvrđeno kako je vozač automobila upravljao pod utjecajem alkohola od čak 2.25 promila, te da je u nesreći teško ozlijeđen.

Podsjetimo nesreća se dogodila u nedjelju u  15:30 sati kod mjesta Sveti Petar u Šumi, i u prvi se mah mislilo kako rampa nije funkcionirala.

PROMETNA KOD DARUVARA Prebrzo vozio Golfa pa skrivio nesreću: Ozlijeđene dvije žene

Srećom vlak u automobil nije udario u punoj brzini jer strojovođa na tim mjestima uvijek malo uspori, no i to nije bilo nedovoljno da se izbjegne sudar, jer vozač je automobila prošao rampu baš u trenutku dolaska višetonske mašine. Od siline udarca, automobil je odbačen na travnatu površinu, a u trenutku nesreće u vlaku se nalazilo devet osoba, od kojih nitko nije ozlijeđen.

Pazinski vatrogasci zaista su brzo pristigli na mjesto sraza, te izvadili priklještena vozača u automobilu koji je  bio u teškom stanju šoka. Ubrzo je predan djelatnicima Hitne medicinske pomoći koji su ga odvezli u Opću bolnicu u Pulu, a tamo pak utvrdili brojne ozljede abnomena, te vađenjem krvi utvrdili i da je pod utjecajem alkohola. 

Kada se oporavi od ozljeda policija će protiv vozača automobila pokrenuti prekršajni postupak, a kazna koju može dobiti biti će također bolna. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • idiot na kvadrat 15.02.2021.

    "No i to nije bilo nedovoljno da se izbjegne sudar"WTF

  • kvelle9 15.02.2021.

    a kolko su vozacu vlaka izmjerili???

  • Rafo 15.02.2021.

    Kako se provukao ispod rampe, kad su rampe puno niže od auta, a na autu se ne vide oštećenja od rampe? Na slikama na jednom lokalnom portalu vidi se da su rampe ostale čitave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare