To je to što me zanima!

Vozila sedmero djece u autu pa kod Daruvara skrivila sudar: 'Djeca joj nisu bila ni vezana'

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Hitne medicinske pomoći Daruvar i Hitne medicinske pomoći Pakrac koji su ozlijeđene vozilima hitne medicinske pomoći prevezli u Opću županijsku bolnicu Pakrac
Vidi originalni članak

U nedjelju, 24. rujna, oko 17:50 sati, u Gornjem Daruvaru dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno pet osoba, javlja Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

IZ MINUTE U MINUTU Washington osudio napade na kosovsku policiju; Situacija je napeta, četiri napadača mrtva

Kako navode, do nesreće je došlo kada je 32-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom, daruvarskih registarskih oznaka, zbog brzine neprilagođene stanju kolnika i atmosferskim prilikama izgubila nadzor nad vozilom, prešla na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila, kutinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnjak.
 
- U trenutku nesreće u automobilu daruvarskih registarskih oznaka uz vozačicu se nalazilo sedmero djece koja nisu bila vezana sigurnosnim pojasom niti su imala propisane sjedalice za prijevoz djece - javlja policija. U automobilu kutinskih registarskih oznaka kao putnici su bili 46-godišnjak, supruga i dvoje djece.

KAOS NA KOSOVU Vučić čitao navodne transkripte kosovske policije o ranjenom Srbinu: 'I ako umre, ništa...'

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobili su putnica iz automobila kutinskih registarskih oznaka i 11-godišnje dijete iz automobila daruvarskih registarskih oznaka. Ozlijeđeni su i 11-godišnje dijete iz automobila kutinskih registarskih oznaka i 3-godišnje i 9-godišnje dijete iz automobila daruvarskih registarskih oznaka kojima su, za sada, utvrđene lake tjelesne ozlijede.
 
Na mjesto događaja izašli su djelatnici Hitne medicinske pomoći Daruvar i Hitne medicinske pomoći Pakrac koji su ozlijeđene vozilima hitne medicinske pomoći prevezli u Opću županijsku bolnicu Pakrac.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Štefik 25.09.2023.

    Svakodnevno majke u autima sa mobitelima u rukama a djeca po sjedalima kao krumpir , žalosno kaj su tak neodgovorne

Komentiraj...
Vidi sve komentare