To je to što me zanima!

Vozili 1.400 km iz Poljske i zabili se u stablo i stijenu

Mazda 6 u kojoj su se vozili poljski turisti je u utorak sletjela s Jadranske magistrale u blizini skretanja za Tribunj. Nitko nije teže stradao
Vidi originalni članak

Mazda 6 u kojoj su se vozili poljski turisti sletjela je s Jadranske magistrale u blizini skretanja za Tribunj. Nitko nije teže stradao. Bračni par iz Poljske vozio se čitavu noć bez odmora. Autom su nakon 1.400 prijeđenih kilometara u utorak u 9.30 sati u blizini odredišta u zavoju izletjeli s kolnika. Mazda se potom prevrnula na krov i udarila u stablo i kamenu stijenu. Vozač (29) je prošao bez ozljeda, a suvozačica je lakše ozlijeđena. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • orca 13.07.2010.

    Pa dobro jel imaju tolike zmije u novčaniku da im je žao platiti jednu noć spavanja negdje u hotelu/motelu nego radije riskiraju svoje i tuđe živote samo da što prije dođu na more i što jeftinije prođu??? Pa idete na godišnji odmor, ne morate se vratiti doma već sutra da je svaka minuta bitna!! Najgori i najnepredvidljivi vozači su turisti - iz čistog mira se na autocesti prestrojavaju u lijevu traku iako nikog ne prestižu, auto im leluja po cesti jer valjda od umora ne mogu kontrolirati vozilo i slično. Užas!

  • Zeljk0 13.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • TITTO 13.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare