To je to što me zanima!

Vozili bez obzira na to što im je oduzeta vozačka: Jedan je bio i pijan, drugome su uzeli auto

Usprkos tome što su im izrečene zabrane voženje u Hrvatskoj, policija iz Slavonskog Broda zatekla je vozače (43 i 25 godina) u još jednom prekršaju. Jedan je bio i pijan, a drugom su oduzeli automobil
Vidi originalni članak

Tijekom nadzora prometa u Zagorskoj ulici u Slavonskom Brodu u subotu oko 21.10 prometni policajci zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 43-godišnjak.

Provjerom je utvrđeno da vozač upravlja automobilom iako mu je na snazi bila važeća prethodno izrečena zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske. Usto, vozač je bio i pijan, alkotestom mu je izmjereno 1,94 promila.

ULOV U PULI Policija pretresla auto muškarca i našla devet kilograma duhana

Dva sata kasnije iste večeri Policijski službenici Policijske postaje Okučani u mjestu Bodegraj iz prometa su isključili 25-godišnjaka, koji je upravljao osobnim automobilom kojemu je također izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja strane vozačke dozvole na teritoriju RH u trajanju od godinu dana. 

KOD ANTUNOVCA Dvojac prevozio 11 migranta u kombiju, policija ih je otkrila i krenula u potjeru: Pobjegli su

Utvrdili su i da je više puta radio prometne prekršaje pa su mu privremeno oduzeli i automobil. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • krao_sam 10.05.2021.

    bolje biti i pijan,nego star i čangrizav. pa tko od nas nije bio jampi?

  • no sleep 10.05.2021.

    I sad ce nac nekog odvjetničića, koji ce naci rupu neku da su mu neopravdano uzeli ovu škatulju od auta i porezni obvenzici ce mu morat kupit novu S klasu

  • DežurniKomentator 10.05.2021.

    Krkani, takvima bez grižnje savjesti treba davati ogromne novčane kazne i plijeniti vozila pa nek plaćaju. Ak nemaju sa čime, onda poslati na Velebit neka ga pošumljavaju dok ne dođu pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare