To je to što me zanima!

Vozio 18 km na autocesti u krivom smjeru i ubio se

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
POGLEDAJTE SNIMKU HAC-a: Vuković (63) na naplatnim kućicama pitao je za smjer prema Beogradu i krivo skrenuo. Ozlijedio je troje ljudi
Vidi originalni članak

Bio je utorak, ponoć je tek prošla. Siščanin Željko Vuković (63) dovezao se svojim Peugeotom do naplatnih kućica kraj Popovače.
- Dobra večer. Kojim smjerom idem prema Beogradu? - upitao je Vuković radnike na naplatnim kućicama. Objasnili su da mora ići u drugu lijevo prema nadvožnjaka i dalje prema istoku. Vuković je zahvalio i krenuo. No umjesto da krene prema nadvožnjaku, skrenuo je ulijevo i ušao u krivi smjer.
Zaposlenici na naplatnim kućicama vidjeli su što je napravio i alarmirali su policiju. Patrolna kola su krenula za vozačem. Ubrzo su ga sustigli, no nije se zaustavljao. Punih 20 kilometara vozio je pod pozicijskim svjetlima u suprotnom smjeru. Policija je uključila sirene, a vozači koji su dolazili iz suprotnog smjera prestravljeno su mu “blendali” i trubili. Da vozi u pogrešnom smjeru pokušala ga je upozoriti i cestarska ophodnja. Postavili su svjetlosna upozorenja o opasnosti na autocesti, ali Vuković se nije zaustavljao. Projurio je i kraj naplatnih kućica kraj Kutine, a nakon četiri kilometra naletio je na automobil u kojemu su bila dva Belgijca i Crnogorac. Udarac je bio silovit.
Vukovićev Peugeot se prevrnuo na krov. Poginuo je na mjestu, dok su vozač i putnici iz drugog automobila lakše ozlijeđeni. Prebacili su ih na traumatološki odjel sisačke bolnice. Zadržali su ih na promatranju.
- Zatražili smo konzultaciju ortopeda zbog ozljede koljena jednog od pacijenata, no ne vjerujem da će im se stanje pogoršati - objasnio nam je dr. Željko Feljan.
Kako bi izvukli beživotno tijelo poginulog Željka Vukovića, vatrogasci su morala rezati lim na njegovu automobilu.



BELGIJCI GA NISU MOGLI NIKAKO IZBJEĆI
Dok je Vuković jurio suprotnim smjerom, automobili koji su dolazili prema njemu sumanuto su mu trubili i blendali. U posljednji tren su izbjegli frontalni sudar. Nažalost, Mercedes u kojem su bila dva Belgijca i Crnogorac frontalno se sudario S Vukovićevim Peugeotom. Prednji krajevi auta potpuno su smrskani, a Peugeot je završio na krovu.
- Auto je došao iz suprotnog smjera bez svjetala na traci za pretjecanje. Pošto nije upalio svjetla vidjeli smo ga kad smo bili dva metra udaljeni od njega. Pokušali smo ga izbjeći s desne strane, ali smo se sudarili. Ne mogu vjerovati kako se tako nešto može dogodti. Kako nekome dođe da tako vozi u suprotnom smjeru. Sad je, kako je, Bogu na pomoći - rekao je Petar Bojović iz Mercedesa za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • user_46027 11.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • 11.05.2010.

    ma idiot, neka takvi pogibaju svaki dan samo nek drugi radi degenerika ne strada

  • množilica 11.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare