To je to što me zanima!

Vozio bez vozačke: U samo 6 sati dva puta su ga zaustavili

Prvi je put uz optužni prijedlog na temelju Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku, gdje je nakon provedenog postupka pušten na slobodu
Vidi originalni članak

Uporni 23-godišnjak s glinskog područja, policiji već poznat zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita, u srijedu je u razmaku od samo šest sati dva puta zaustavljen i priveden zbog tog prekršaja.

Najprije je oko 10.40 sati zaustavljen u mjestu Prekopa na glinskom području, da bi već u 16.40 sati ponovo zaustavljen u mjestu Ravno Rašće, izvijestila je u četvrtak policija.

Prvi je put uz optužni prijedlog na temelju Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku, gdje je nakon provedenog postupka pušten na slobodu.

No, nakon što je još jednom zaustavljen kako vozi isti automobil sisačke registracije, opet je uhićen i tijekom četvrtka ponovo priveden s istim optužnim prijedlogom pred nadležni sud.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • rentamkar 21.03.2019.

    pa rekao je plenki da ne treba vozačka da bi znao voziti

  • 21.03.2019.

    Neustrašiva Hrvatska Policija. Ponos i dika. Dobro da su spriječili ''tragediju''. Sad bi bilo najbolje da mu lupite jedno 5 godina zabrane tako da narednih 5 godina vozi bez vozačke i da mu imate razloga naplaćivati kazne koje najvjerojatnije neće biti solventan plaćati. Ali nema veze, postoji zato ovršni postupak i zatvor što i priliči ovako teškom kriminalcu.

  • budalajlama 21.03.2019.

    Mene u 42 godine vožnje zaustavili 12 puta, a vječito sam bio na cesti kak konjski drek.Ipak i oni vide tko je gospodin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare