To je to što me zanima!

Vozio je kamion s 2,34 promila

Policija je u nedjelju 7. veljače, pola sata poslije pola noći, zaustavila 49-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine na području Podmurvica u Rijeci gdje je upravljao teretnim vozilom marke Ford
Vidi originalni članak

Tijekom prošlog vikenda policija je na području nadležnosti Primorsko-goranske županije pojačano nadzirala promet na cestama radi sprječavanja počinjenja prometnih prekršaja i smanjenja mogućnosti nastanka prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

Sveukupno je zabilježeno 274 prometnih prekršaja i to 58 prekršaja prekoračenja brzine, 31 prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa, 13 vožnji pod utjecajem alkohola, kao i 11 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela u vožnji, pet slučaja upravljanja tehnički neispravnim ili neregistriranim vozilom i slično. 

Najveća koncentracija alkohola od čak 2,34 promila izmjerena je u Rijeci 49-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine. Njega je policija u nedjelju 7. veljače, pola sata poslije pola noći, zaustavila na području Podmurvica u Rijeci gdje je upravljao teretnim vozilom marke Ford, riječkih registracijskih oznaka.

Zbog počinjenog prekršaja sankcioniran je prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Inače, od ukupno 50  alkotestiranih vozača, kod 13 je utvrđena nedozvoljena koncentracija alokohola, a najviše ih je bilo u dobi između 31. i 40. godine života, njih pet.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • borko0 08.02.2021.

    majstor je vozil kombija ,koji je registriran pod teretno vozilo ,samo što ovaj novinarčić nije beš educiran za posao koji radi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare