To je to što me zanima!

Vozio je pijan i pod zabranom, mora platiti čak 30.000 kuna

Vozača su isključili iz prometa, a kako je utvrđeno da je već ranije sankcioniran zbog prometnih prekršaja uhićen je i tijekom srijede doveden na sud
Vidi originalni članak

Policija je u Krku u utorak zaustavila Fiat, riječkih registracijskih oznaka koji je vozio muškarac (56). Policija je utvrdila kako je vozio iako mu je do siječnja 2020. vrijedila zabrana upravljanja vozilom B kategorije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač je bio vidno pijan i odbio je alkotest. Vozača su isključili iz prometa, a kako je utvrđeno da je već ranije sankcioniran zbog prometnih prekršaja uhićen je i tijekom srijede doveden na sud.

Dobio je kaznu od 30.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju 18 mjeseci. 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Miroslav J 23.08.2019.

    kolike su kazne za pljačku RH?

  • 23.08.2019.

    Kazne za male prekršaje su prevelike. A za ozbiljne su premale. Osim toga Rvatine pišu zakone i jedina svrha je uzimanje love od poštenih ljudi, građana Rvacke, a kriminalci, plemeniti, podobni, plave krvi.... su zaštićeni kao kapitalci.

  • 23.08.2019.

    Nisu to neke velike kazne za pijanstvo i vožnju bez papira,cca 4 hiljade eura to je i u Njemačkoj slično možda i do 8000 eur,ali moguće i vozačka ode zauvijek.Jedino je za pojas 25 eura i mobitel 30 eura.Ali drugo da jednostavno nikad ni nebi palo na pamet voziti pijan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare