To je to što me zanima!

Vozio neregistrirani auto bez vozačke s 2,26 promila u krvi

Nije ovo bilo prvi put da 28-godišnjak vozi pod utjecajem alkohola, a ovaj je put vozio i neregistrirani automobil te je vozio pod utjecajem alkohola od 2,26 promila
Vidi originalni članak

Zbog brojnih prekršaja i kaznenih djela, 28-godišnjak, kojeg je policija u četvrtak, pri kontroli prometa zaustavila u Ilovi nedaleko Kutine, kažnjen je s 15 dana zatvora i novčanom kaznom od 9000 kuna, a prijavili su ga i Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Prekršitelja su uhvatili dok je neregistrirani automobil vozio pod utjecajem alkohola od 2,26 promila, a na automobilu su bile i neprepadajuće registarske pločice. Daljnjom provjerom utvrđeno je i da je vozio bez vozačke dozvole koju su mu oduzeli zbog ranijeg prekršaja.

Policija mu je oduzela i registarske pločice, a budući da se radi o ponavljaču, uhitili su ga i doveli pred nadležni Općinskom sud koji ga je kaznio zatvorom i novčanom kaznom, a kaznu za krivotvorenja isprava tek očekuje. (fh)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • wooly 03.02.2020.

    Nije niš više kriv od Čeliča.

  • Fenix7 03.02.2020.

    Pretpostavljam da mu je početno slovo prezimena "O".

  • POTPEC 03.02.2020.

    Tih 15 dana će možda i odležati u zatvoru. Ali onih 9ooo kuna teško da će platiti. Jel platio one prijašne kazne jer ih ima dovoljno do sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare