To je to što me zanima!

Vozio pijan, dobio tri mjeseca zabrane i još 10.000 kn kazne

Vozač je isključen iz prometa te je, uz optužni prijedlog, 22. siječnja doveden na karlovački Općinski sud koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 10.000 kuna i zaštitnu mjeru tromjesečne zabrane
Vidi originalni članak

Vožnju cestama Karlovačke županije u alkoholiziranom stanju 35-godišnji bosanski vozač je platio sa 10.000 kuna i s tri mjeseca zabrane vožnje hrvatskim cestama, izvijestila je u nedjelju karlovačka Policijska uprava.

Policijski službenici su 21. siječnja prilikom kontrole prometa u Belavićima utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka vozi pijani vozač.

Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola od 1,64 g/kg, te da se radi o 35-godišnem državljaninu Bosne i Hercegovine s privremenim boravkom u Republici Hrvatskoj.

Vozač je isključen iz prometa te je, uz optužni prijedlog, 22. siječnja doveden na karlovački Općinski sud koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 10.000 kuna i zaštitnu mjeru tromjesečne zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske.

U istom priopćenju stoji da je i noćas provedena preventivno-represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga“, a od 250 kontroliranih vozača, njih 15 je zbog alkohola isključeno iz prometa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Slovenac xtrem 23.01.2022.

    Sad će on to ponoviti,već danas,zna da kod nas to nitko ne šljivi,a kaznu će bog platiti

  • najiram 10 23.01.2022.

    ma ne  trebalo  bi  ga  nagraditi  eto  povečao  je  profit  države  vinarima...dati  mu  nagradu  da  si  more  poslije  popijenog  piča  platiti  taksi  kući...sad  ga  kaznite  poslije  će  piti  na  dušu   i možda  neko  strada  a  borimo  se  sa  natalitetom...znaći  svim  koji  konzumiraju  alkohol  dati  novčane  potpore  za  taksi   i  dobiti  čemo  duplo...povečani  btb  i  cirkulaciju  kapitala...imati  više  taksista  više  ljudi  i  manje  prometnih  a  država  će  novac  dobiti  od  pdv  i  poreza  u  bitijama  i  od  taksista...

  • HDZ n1 23.01.2022.

    U koja vijest! uhvaćen pijan a na vlasti sve delirium!🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare