To je to što me zanima!

Vozio s 2,53 promila: Vrijeđao i vikao na policajce čak u postaji

Nakon alkotesta utvrdili su da upravlja pod utjecajem alkohola od čak 2.53 promila, a prilikom policijskog postupanja, isti je počeo vikati i vrijeđati službenike pokušavajući se udaljiti
Vidi originalni članak

Pulska prometna policija je 10. siječnja oko 19.15 sati na Šišanskoj cesti zaustavila automobil Opel Astra s probnim tablicama, a kojim je upravljao 48-godišnjak krivudajući po cesti.

Nakon alkotesta utvrdili su da upravlja pod utjecajem alkohola od čak 2.53 promila, a prilikom policijskog postupanja, isti je počeo vikati i vrijeđati službenike pokušavajući se udaljiti. Unatoč izdanim upozorenjima i zapovijedima da se smiri dotični je nastavio po svome. Zbog toga, ali i sama pijanstva, pod hitnim je postupkom uhićen i smješten u posebne prostorije policijske postaje.

No niti tamo se nije smirio, već nastavio s vikanjem i vrijeđanjem policajaca, a u jednom trenutku bacio i stol na tlo u pokušaju da se udalji iz prostora. Na kraju su nad njime uporabljena sredstava prisile, a zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zaradio optužni prijedlog. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ramokatolik 13.01.2020.

    Nesto ne stima sve neki odlikaši u puli .....

  • S.T.A.R.S 13.01.2020.

    Drugi puta bude bolje....

  • Smoke_on_the_Water 13.01.2020.

    Našišan na Šišanskoj cesti! Zatvoriti gada bar tri godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare