Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Vozio s 2,53 promila: Vrijeđao i vikao na policajce čak u postaji

Nakon alkotesta utvrdili su da upravlja pod utjecajem alkohola od čak 2.53 promila, a prilikom policijskog postupanja, isti je počeo vikati i vrijeđati službenike pokušavajući se udaljiti

3 komentara

Pulska prometna policija je 10. siječnja oko 19.15 sati na Šišanskoj cesti zaustavila automobil Opel Astra s probnim tablicama, a kojim je upravljao 48-godišnjak krivudajući po cesti.

Nakon alkotesta utvrdili su da upravlja pod utjecajem alkohola od čak 2.53 promila, a prilikom policijskog postupanja, isti je počeo vikati i vrijeđati službenike pokušavajući se udaljiti. Unatoč izdanim upozorenjima i zapovijedima da se smiri dotični je nastavio po svome. Zbog toga, ali i sama pijanstva, pod hitnim je postupkom uhićen i smješten u posebne prostorije policijske postaje.

No niti tamo se nije smirio, već nastavio s vikanjem i vrijeđanjem policajaca, a u jednom trenutku bacio i stol na tlo u pokušaju da se udalji iz prostora. Na kraju su nad njime uporabljena sredstava prisile, a zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zaradio optužni prijedlog. 

Možda vas zanima i ovo:
Message