To je to što me zanima!

Vozio se po Zadru i autom završio u iskopanoj rupi

Šokirani vozač kaže da je rupu prije štitila ograda, ali da ju je natko maknuo. Kako nije vidio nikakav znak zabrane, prošao je bratovim autom i upao
Vidi originalni članak

Automobil Citroen Saxo upao je u rupu kod zadarskog autobusnog kolodvora. Vozeći iz Mačekove prema centru Stipan Šimunić (22), inače nećak bibinjskog načelnika Nina Šimunića, završio je s automobilom u rupi, na sreću bez ozljeda.
Rupa je iskopana u sklopu radova na zadarskoj vodovodnoj mreži, a ranije ju je štitila ograda.
- Netko je maknuo ogradu, a nisam vidio nikakav znak zabrane pa sam prošao onuda s bratovim automobilom i upao - rekao je šokirani Stipan Šimunić. Automobil je prošao bez puno oštećenja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • prizemlje 07.11.2007.

    Ma daj taj je biser pravi? Misslim ,doista nekim ljudima treba oduzeti vozačku ili zbog takvih bisera staviti betonske zidove od 2m da tek tada shvate da se gradi ....dokle će mo više zbog našeg ne znanja ili gluposti odmah tražiti odgovornost od koga? Mesića,premijera? gluposti ljudske,eto...vozite bicikle i manja će šteta biti kada se strovalite u kanal....bljaaak

  • Tyson 07.11.2007.

    A ko ce sad odgovarat. Naravno nitko, ispast ce da si je covijek sam kriv zakaj je iso tu. Ovo je vec stvarno previse kaj se dogada u hrvatskoj u proteklih par mjeseci. SAMO TAKO VADO MOJA BRZO CES TI POD ZEMLJU, ali vam nece biti laka zemlja..!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare