To je to što me zanima!

Vozio teretnjak s 2,35 promila: Ne smije voziti čak pola godine

Kako bi ga spriječili u daljnjoj vožnji, priveden je policijsku postaju gdje je zadržan tako dugo dok se nije otrijeznio. Protiv njega slijedi prekršajni postupak tijekom kojeg će se kazniti novčanom kaznom od 500 kuna
Vidi originalni članak

Novomarofski su policajci u četvrtak u 17.45 sati u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu zaustavili 53-godišnjeg vozača teretnjaka s pridodanim priključnim vozilom s čak 2,35 promila alkohola u krvi.

Kako bi ga spriječili u daljnjoj vožnji, priveden je policijsku postaju gdje je zadržan tako dugo dok se nije otrijeznio. Protiv njega slijedi prekršajni postupak tijekom kojeg će se kazniti novčanom kaznom od 500 kuna i zaštitnom mjerom upravljanja motornim vozilima CE kategorije na rok od 6 mjeseci. Zaradio je i 3 negativna prekršajna boda.  
 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • centarfor 09.02.2019.

    Ma to je sigurno greška. Pa za remen je kazna 700 kuna ili je i onaj koji ga je tako "rigorozno" kaznio bio pijanjiji od pijanog vozača kamiona.

  • Ježovit 09.02.2019.

    Jake kazne toliko je za pojas i kad zaboraviš dokumente ponijeti

  • lokal patriota 08.02.2019.

    A šta da je takav pijan pokosio nekoliko pješaka?? Stvarno u Hrvatskoj život malo vrijedi, 500 kn kazne, 6 mjeseci odmara i opet za volan. Ovo nije više ni sramotan zakon nego mizeran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare