To je to što me zanima!

Vozio u suprotnom smjeru na obilaznici, jedan mrtav

U tri sudara u kojima je sudjelovalo sedam automobila na zagrebačkoj obilaznici, muškarac (47) je poginuo, a još jedna osoba ozlijeđena
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj obilaznici između čvora Buzin i Lučko u četvrtak oko 19 sati u razmaku od nekoliko desetaka metara u tri različita sudara sudjelovalo je sedam automobila. Najteži je bio sudar između Opel Zafire i Škode Fabie. Vozač Opel Zafire (48) vozio je sa 1,72 promila alkohola u krvi u suprotnom smjeru po obilaznici. Nedaleko od čvora Lučko naletio je na Škodu Fabiu. Vozač (47) iz Škode, čiji identitet policija nije željela otkriti, na putu prema bolnici preminuo je u vozilu Hitne pomoći. Vozač Opela lakše je ozlijeđen. Od siline udarca njegovo vozilo se zaustavilo na zaštitnoj ogradi, dok se Škoda okrenula za 180 stupnjeva.
U druga dva sudara osim oštećenih vozila nije bilo ozlijeđenih. Autocesta je bila zatvorena gotovo cijelu večer što je stvorilo gužve po zagrebačkim ulicama. Očevid je potrajao oko tri sata, a cesta je ponovno otvorena tek kasno navečer.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • anti-gardy 21.12.2007.

    Ma taj isti komentar ima na skoro svim člancima... ajde bar je promijenio rečenicu..

  • Snow White 21.12.2007.

    joj gidu, dijete retardirano, opet branis neku pijanicu? vidi se da si i ti jedan od njih pa pokusavas jadnim komentarima i obranama se obranit... ne ide ti jer nisi u pravu i svi pametni ljudi ovdje to znaju, odi se lijeci...

  • Snow White 21.12.2007.

    ne mozes vise se ni normalno voziti u svojoj traci, ni iz kuce izaci... kud ide ovaj svijet... jos jedan zivot manje zbog pijane budale... r.i.p.

Komentiraj...
Vidi sve komentare