To je to što me zanima!

Autom sletjeli s ceste: Mladić (20) poginuo, troje ozlijeđenih

Vozač (20) iz Karlovca, sletio je s ceste 500-tinjak metara prije Duge Rese iz pravca Karlovca. Putnik (20) iz auta je poginuo, a mladić (17) teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

U slijetanju auta s državne ceste u Gornjem Mrzlom Polju, noćas oko 2.20 sati, poginuo je mladić (20), a još trojica mladića su ozlijeđena.  

Auto pulskih tablica, kojeg je vozio 20-godišnjak iz Karlovca, sletio je s ceste petstotinjak metara prije Duge Rese iz pravca Karlovca, javlja Radio Mrežnica. Mladići su se vraćali iz noćnog provoda, a kako stoji u policijskom izvješću, sletjeli su zbog neprilagođene brzine te se autom prevrnuli nekoliko puta.

Teško je ozlijeđen 17-godišnji suputnik, dok su vozač i treći putnik zadobili lakše ozljede. 

Promet je bio u prekidu do 6.23 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • 09.12.2013.

    Policiju na parkinge ispred bircuza i klubova! Puhanje u Draeger i oduzimanje ključeva, zabrana sjedanje za volan pijanima! To je prevencija. Ali mi ne znamo što je to prevencija.

  • argon 09.12.2013.

    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ko je pogino

  • OklježĆiras 08.12.2013.

    ma šta komentarisat,OBIČNE BUDALETINE,NIKAD PAMETI

Komentiraj...
Vidi sve komentare