To je to što me zanima!

Vratila premijeru osmijeh na lice i sad ide u politiku

Čini se kako kontroverzni talijanski premijer Silvio Berlusconi želi da zemljom zavlada ljepota. Seksi stomatologinju N. Minetti kandidirao je za izbore
Vidi originalni članak

Talijanski premijer imenovao je stomatologinju Nicole Minetti za kandidatkinju na regionalnim izborima u ožujku. Tako joj se vjerojatno odužio što mu je popravila zube nakon napada u Milanu krajem prošle godine. Nicole je dobila dozvolu za rad samo tri mjeseca prije nego što je napadač razbio dva zuba premijeru. Nicole nema nikakvog političkog iskustva. Radila je kao plesačica, a pojavljivala se u emisiji tipa "Skrivena kamera" na televiziji.  Premijer je izbore u ožujku nazvao 'važnim testom za Vladu koji mogu imati bitan utjecaj na nacionalnom nivou'. Minetti se pridružila drugim kandidatkinjama koje je premijer izabrao zbog izgleda kao potencijalne regionalne guvernerke.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • be yourself 19.02.2010.

    Svaka čast Silvio, dobar ukus. Ne možeš vjerovati, katolička zemlja gdje papa stoluje a premijer svako malo napravi orgije i izje... je već pola države. Go, go, Silvio, kupleraj je prava stvar.

  • fuc 19.02.2010.

    i ja bih je kandidiro...

  • odbojkasica zd 19.02.2010.

    plesacica pa zubarica??? o majko mila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare