To je to što me zanima!

Vratili na posao policajca koji je prijavio Thompsona

Policajca Josipa Gašparca vratit će na posao za tjedan dana, iako je bio suspendiran jer je podnio kaznenu prijavu protiv glazbenika Thompsona
Vidi originalni članak

Josipa Gašparca, inspektora zagrebačke Policijske postaje Centar, vratit će na posao za tjedan dana, iako je bio suspendiran jer je podnio kaznenu prijavu protiv glazbenika Marka Perkovića Thompsona. To je odlučila prvostupanjska disciplinska komisija MUP-a pred kojom su u dva navrata saslušani suspendirani inspektor i njegovi nadređeni, piše Večernji list. Podsjetimo, Gašparac je prijavio Thompsona u lipnju ove godine zbog širenja rasne mržnje tijekom koncerta u povodu Dana branitelja na Trgu bana Josipa Jelačića.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • toska 16.10.2008.

    20buck, izvini ali meni je tebe zao sta ne vidis istinu pravim ocima...Nisi jos dosao do te duhovne razine.A shvatit ces jednoga dana.Nikada nije kasno.

  • 20bucks 15.10.2008.

    @toska sinko, nemoj ti mene svojatat jer ja na sreću ne spadam u skupinu ljudi tvojih karakteristika. A tvoj je problem nažalost prirodne naravi, pa je s tobom uzaludno diskutirati o temama poput tomsona, škore, bulića i sl. jer ti nažalost ne percipiraš stvari onikvima kakve doista i jesu nego živiš u zabludi i krivom uvjerenju. No kao što rekoh, za to je kriva majčica priroda a ne ti osobno, pa mi te je pomalo i žao!

  • toska 15.10.2008.

    E moj 20bucks! Gluposti pricas.Thompson zlo, mrznja?Dobro je jedna Zena rekla da bi nju upravo ta mladost i publika koja ide na Thompsonove koncerte nju i Hrvatsku obranila, da nas opet kojim slucajem "braća" Srbi ili bilo ko drugi napadne.Je odbranija bi nas Kajin, Latin i slicna ekipa Jugonsotalgicara.Mos mislit!Zato takvi i mrze Thompsona jel ih je bocnija tamo di im se ne svidja i di prava istina lezi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare