To je to što me zanima!

Vratio se i obećao pobijediti rak: Živio život, živio Chavez!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hugo Chavez (56) vratio se u Venezuelu i 34 minute držao govor pristašama ispred palače. Govor je počeo riječima 'Živio život, živio Chavez!' i zatim je otpjevao himnu
Vidi originalni članak

Predsjednik Venezuele Hugo Chavez (56) iznenada se u ponedjeljak vratio u domovinu nakon što je na Kubi operirao rak. Obećao je pristašama pred predsjedničkom palačom u Caracasu kako će dobiti bitku s bolešću. Ipak, priznao je kako mu još potrebno strogo liječenje, piše SKY.

- Neka nitko ne misli da moja prisutnost znači da smo pobijedili. Ali, zaklinjem se kako ćemo pobijediti - rekao je predsjednik kojemu je na trenutke pucao glas. Govor od 34 minute počeo je riječima 'Živio život, živio Chavez' i zatim je zapjevao himnu. Pred gomilom pristaša mahao je zastavom i napravio znak križa. Neki su plakali slušajući o detaljima operacije na Kubi. Kancerogene stanice otkrili su mu u tumoru koji je uklonjen na operaciji. Ranije je operirao apsces u zdjelici.

- Nije bilo lako - rekao je Chavez dok je gomila oduševljena vikala 'Vratio se' i 'Ovdje je da ostane'. 

Ipak, postavlja se pitanje hoće li Chavez biti sposoban za izbore 2012. godine. Vratio se dva dana prije proslave 200 godina neovisnosti Venezuele od Španjolske. Drama oko bolesti skrenula je pažnju s problema sa siromašnima, visokom stopom kriminala i cijenama nekretnina. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tmrsi 06.07.2011.

    AKO ga ljudi tamo vole volim ga i ja,a ako ne ko ga j...!

  • sisavac 05.07.2011.

    LEGENDA...ovaki i nami triba..

  • ružanprljavzao 05.07.2011.

    Zločinac ili ne al ovi ga štuju kao Boga. Mi Tita nismo toliko štovali kao ovi njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare